Soul surfer

Äntligen fredag efter en rätt så jobbig vecka i skolan. Sista dagen med min nuvarande studiegrupp avklarad eftersom jag nästa vecka byter, kanske inte det roligaste att veta, men i brist på annat så!
När jag kom hem från skolan så satt jag mig och kollade på Soul surfer, en riktigt bra film! Rekomenderas! Senare nu på kvällen blev det middag med mamma! Mysigt!
Har även lite planer för helgen som vi får se ifall dem går igenom!

Har aldrig i mitt liv längtat så här jäkla mycket efter våren och sommaren och att få resa iväg, fy fan för vintern, usch usch. Så i väntan på sommarn slänger jag in två bilder från just sommaren! laaater!



Oops..

Har helt glömt bort bloggen.. tyvärr. Ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt nu när skolan dragit igång igen. Lite om det som har hänt nu då! I veckan började skolan igen, kändes som vanligt, tråk med plugg men kul o träffa dem som man inte träffat under det långa, underbara lovet som just nu är grymt saknat!
Helgen började bra med filmmys med några underbara människor som jag inte träffat på ett tag nu! Fler sånna tillfällen tack! Resten av helgen har varit skit! Har inte alls mått bra.. men får säga att helgen ändå slutade på ett bra sätt idag då det blev lite shopping med brorsan och pappa idag! Pussn!


Slänger in en bild i från nyår 2011-2012! Let's make this year great!