mina mornar är räddade

ÄNTLIGEN har vi köpt hem Chai-Latte pulver så vi kan göra Chai-Latte här hemma. Kommer frånochmed nu dricka det varje morgon vilket antingen blir en start på ett beroende eller så kommer jag tröttna.. det återstår att se!



Blå nyans


Bilder ifrån i sommaras. Blir galen av att titta på alla bilder från sommaren, gaah vad jag längtar efter sommaren och värmen nu! Det värsta är att vintern inte ens kommit och är med andra ord evegheter tills sommaren kommer igen. Visst snö på julafton, nyår och en bit in i januari så man kan åka lite skidor är okej, men snö till maj i år igen säger jag bara nejtack till!

dentjugotredje

Kom hem från skolan vid 7 idag, VID 7!! Riktigt sent enligt mig. Höll på att somna på bussen hem eftersom vi hade jobbat så jäkla mycket. Vi håller på att göra en film till en engelskauppgift och vi gjorde klart all fakta och manus idag så nu är det bara inspelning som gäller!




Vecko revyn

Kom nyss hem från skolan och såg att jag fått hem vecko revyn, älskart! Så grym tidning!
Blir att läsa den ikväll för nu blir det skolarbete i någon timme...


fotomässan



Var iväg på fotomässan i Älvsjö en sväng idag med pappa. Kollade på alla grymma foton som alla tagit och alla objektiv som jag skulle kunna göra vad som helst för att få äga! Hittade en kamera som jag vill ha, utan batterigrepp kostar den 11 000. Åh som hittat!
Mina favorit bilder från mässan var bilderna som Manuel Pandalis hade fotat. Ögonen på bilderna var helt magiska, grymt fina! (De bilderna på bilden längst upp i högra hörnet och de längst ner i vänstra hörnet)


why me?



Äntligen fredag säger jag bara! Veckorna på gymnasiet går sjukt fort har jag märkt och så fort gick även denna vecka. Men den här dagen har nog varit bland de segaste dagarna på riktigt länge. Vaknade upp i morse av att kroppen skrek "stanna hemma!" medans huvudet bara fick en enda tanke "måste gå till skolan, måste, måste.." så jag lyssnade på mina tankar och drog iväg till skolan iaf. Sjukt jobbigt var det eftersom jag kände mig seg även jag. Bestämde mig halvsovandes på bussen på väg hem att gå och lägga mig och vila så fort jag kom hem men självklart så blir man pigg när man väl är hemma.. satte mig istället vid datorn och myste med mina älskade katter! Mysfredag!


My cutie


Todays look

Åh så himla skönt att börja vid 12 och få lite sovmorgon. Extra skönt nu när man är lite hängig och inte riktigt orkar stressa. MEN eftersom att man bor 1 och en halv timme ifrån skolan så får jag dra mig till skolan vid halv 11.. synd för mig, ha? Media står på skolschemat, great! See ya!



A cup of tea

Kan det bli sämre än såhär? Har haft ont i huvudet i tre dagar nu och det går ju aldrig över trots att jag har sovit hur-mycket-som-helst ?!.. ont i halsen har jag också! Är alltså sjuk med andra ord! Var hemma idag men imorrn SKA jag till skolan. SKA verkligen försöka att dra mig till skolan för att inte missa det som händer! Trots allt bara 3 timmar så det ska jag klara!

Nej nu blir det te för att försöka få bort mitt halsont och lite mys framför tv:n, skadar ju inte om jag säger så.. te är ju så farligt gott! Hare!






Farsdag

Ni har väl inte missat att det är farsdag idag? Eller kan man ens missa det efter alla reklamer överallt? I vilket fall som helst så har jag iaf inte missat det. Duktig som jag var gick jag upp extra tidigt imorse och väckte pappa med frukost på sängen med mamma och brorsan!
Jag gav honom ett doftljus med text på och choklad från Anthon Berg. Tillsammans med mamma och brorsan så gav jag även boken "Jag är Zlatan" och en Espresso & Coffee maskin! Tack för att du finns pappa, du är bäst och jag älskar dig!




Nystart!

Sådärja! nu har jag öppnat min nya blogg! Välkommna eller vad säger man!? Hoppas ni fortsätter läsa min blogg så ska jag göra aaaallt för att göra den så intressant som möjlig!
Det kommer bli mycket mer foton i denna blogg än den innan! Big thumb up, right?!